BBP Mersin Milletvekili adayı Av. Abdulvahap Polat   Sokaklarda  Vatandaşların dertlerini dinliyor,Ev ve İş yerlerini gidip yüreklere dokunuyor.

BBP Mersin Milletvekili adayı Abdulvahap Polat

Mersin’de esnaf vatandaş, ve ev ziyaretleriyle Sahada Büyük Birlik Partisi’ne yoğun ilgi olduğuna dikkat çeken ve saha çalışmalarını değerlendiren Mersin Milletvekili Adayı, Avukat Abdulvahap Polat Türkiye, çok önemli bir mesafe kat etti. Ülke olarak, askerî, siyasi, sosyal, ekonomik alanlardaki bu hamle devam etmesi için Allahın izniyle 14 Mayısta sizlerin oyu ile Parlementoda sizlerin sesi kulağı hizmetkârı yüce Mecliste kardeşiniz evladınız olarak, sözcünüz olacam.

AV.ABDULVAHAP POLAT: “MERSİN’İN İLÇELERİNİ SOKAKLARINI KARIŞ KARIŞ KARIŞ BİLİYORUM.”

AKDENİZ BELEDİYESİ, MERSİN’İN KURTULUŞUNDA BÜYÜK ÖNEME SAHİP SİPERLERİ ORTAYA ÇIKARDI AKDENİZ BELEDİYESİ, MERSİN’İN KURTULUŞUNDA BÜYÜK ÖNEME SAHİP SİPERLERİ ORTAYA ÇIKARDI


Mersin’de seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren BBP Mersin Milletvekili adayı Avukat, Abdulvahap Polat şu şekilde konuştu; “Esnafımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Adaylarımız milli, yerli hepsi vatanını, bayrağını seven kardeşlerimiz. Mersin’in sorunlarını, mahallelerini, ilçelerini karış karış biliyorum. İnşallah gazi Meclis’imizde tüm sorunların çözülmesi noktasında canla başla çalışacağım.”

Son olarak Abdulvahat Polat şu notu paylaştı;

Değerli halkım ben Av. Abdulvahat Polat Büyük Birlik Partisi Mersin 2. sıra milletvekilliği adaylığına layık görüldüm. Türkiye yüzyılında bu kutlu davanın bir neferi olarak hiçbir ayrım yapmaksızın halkıma hizmet edecek olmak benim için bir şereftir.


Siz değerli gönülleri fethetmek milletimize hizmet etmektir. Şahsıma bu İmkanı veren başta BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANIM SAYIN MUSTAFA DESTİCİ’YE Genel Başkan Vekillerimize, Genel Başkan Yardımcılarımıza, il Başkanımıza, ilçe Başkanlarımıza, mahalle temsilcilerimize ve desteğini eksik etmeyen herkese teşekkürü bir borç biliyorum şükranlarımı arz ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın.

Editör: Eyuphan Kurtcu